Yritys

Jalon Mylly on Kouvolan Liikkalassa toimiva kauppamylly.

Myllyn myllärit jauhavat lähipelloilla kasvaneesta kotimaisesta viljasta laadukkaita jauhoja, ryynejä ja hiutaleita jo kuudennessa sukupolvessa.

Työ tehdään tänään samalla periaatteella kuin aiemminkin vuosisataisia perinteitä ja asiakkaan toivomuksia kunnioittaen.

Jalon Mylly sijaitsee Liikkalan maalaiskylässä Kouvolan kaupungissa, n.30km Kouvolan keskustasta Haminan suuntaan.

Mylly ostaa jauhettavan viljan suoraan lähialueiden isänniltä, tällöin voimme seurata viljaerän matkaa jyvistä jauhoiksi ja pystymme takaamaan raaka-aineen jäljitettävyyden pellolta pöytään asti.

Mylly jauhaa kotimaisesta viljasta ruisjauhoa, vehnäjauhoa, kaurajauhoa ja ohrajauhoa sekä valmistaa erilaisia ryynejä ja hiutaleita. Toimitamme jauhot leipomoasiakkaille irtojauhona tai säkkijauhona 20 kg säkeissä. Kotileipuri voi ostaa myllytuotteitamme suoraan myllyn myymälästä pienpakkauksissa tai isommissa säkeissä. Myymälä avoinna arkisin klo 8-15.30.

Kouvolan ja Kotkan Priman maakuntatori hyllyssä on myynnissä laaja valikoima myllytuotteitamme. Jauhoja on saatavana myös lähialueiden S-Marketeista sekä K-kaupoista.

Yrityksemme perusperiaate on tuotaa lähellä kasvaneesta viljasta puhdasta jauhoa ja siksi olemme sitoutuneet 100% kotimaiseen raaka-aineeseen sekä tavanomaisessa että luomutuotannossa.

Tuotteillamme on Hyvää Suomesta Joutsenlippu sekä luomutuotteilla Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran valvoma luomumerkki

Haluamme tuottaa parasta mahdollista jauhoa asiakkaillemmme sekä varmistua jauhon laadusta. Käytössämme on nykyajan vaatimukset täyttävät laaduvalvontajärjestelmät.